KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Fodersystem

Hos Ydre-Grinden hittar du ett brett utbud av fodersystem och tillhörande produkter. Att använda sig av ett fodersystem är ett smidigt sätt att underlätta ditt dagliga lantbruksarbete på, då grovfoderhanteringen både är ett tungt och tidskrävande arbete för lantbrukare.

 

Olika varianter av fodersystem

Idag finns det ett flertal olika varianter på fodersystem. Det som skiljer de olika systemen åt kan vara till exempel hur lång tid utfodringen tar, om den sker med mobil hjälp genom bandfoderfördelare, traktor, körbart foderbord, foderblandare eller annat motor-/eldrivet fordon. Samtliga metoder vill se till så att utfodringen sker automatiskt och där med levererar foder regelbundet och i rätt mängd, det kommer både spara tid och underlätta lantbrukarens dagliga arbete.


  
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.