KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Bandfoderfördelare

En bandfoderfördelare är ett enkelt sätt att fördela fodret från rivarbord eller stationär foderblandare. Transporten av foder fram till bandfoderfördelare kan till exempel ske med bandtransportör.

Utfodring kan göras till båda sidor av mattan genom att plogen kan vändas automatiskt. Plogen som vandrar fram ochh tillbaka ovanpå bandet för ner fodret jämnt på foderbordet.

Djuren kan delas in i grupper och fodermängden kan ställas in individuellt för varje grupp. Utfodringen kan göras manuellt eller helt automatiskt. Utrustar du din bandfodefördelare med Graphics styrsystem kan du utfodra dina djur med exakta portioner till både djurgrupper och individuellt.

Mätning av fodermängder görs med av foderblandarens vågceller eller alternativt flödesmätarelement. Detta monteras på bandfoderfördelaren och väger sedan fodret kontinuerligt.

Bandfoderfördelaren består av en grundenhet och byggs sedan upp med olika element till önskad längd.

Fakta tabell

Mattans bredd 450 mm
Max längd ca 90 m
Drivmotor 3 kw
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.