KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Betongväggar

Miljön i dagens moderna stall utsätter byggnadens samtliga material för mycket hårda påfrestningar. Till isolerade byggnader finns ingenting som kan jämföras med betongväggar om man tittar på faktorer som livslängd, slitagetålighet, fuktbeständighet och isolervärde.

I och med att husets platta gjuts efter väggmonteringen, i den form som utgörs av de monterade väggarna, så sparar man armering, betong, formningsvirke och givetvis en hel del arbetstimmar. Just den snabba byggtiden är en av de största fördelarna med att välja betongväggar. I de 250 mm tjocka väggarna bultar man utan vidare upp även mycket tunga utrustningar och tillbehör. Färdiga urtag i väggarna för bland annat fönster, portar och ventilation ger en snabb montering även av dessa produkter.

Som standard levereras väggarna med släta friser runt portar och fönster samt knut- och sockelmarkering. Många väljer en borstad yta på yttervägg som du sedan kan måla om du önskar. Invändigt är väggarna gjutna mot helt slät form och lämpar sig väl för målning eller kakling.

För invändiga väggar används ofta den oisolerade tunnare (150 mm) homogena betongväggen bra. I exempelvis WC, mjölkrum och motorrum där det spolas mycket eller där maskiner behöver bultas fast, är det praktiskt att ha ordentliga väggar.

Betongväggar

  • Kort byggtid och lång livslängd
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.