KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Byggnation

Ladugård, ungdjurstall, tjurstall eller kalvstall

Ska du bygga ny ladugård? 
Vi hjälper dig med projekteringen som är samlingsbegreppet för alla de bitar som tar projektet från idé till verklighet. Vi har under många år som leverantör till det svenska lantbruket hjälpt lantbrukare med både nybyggnation och renovering av ladugårdar, ungdjurstall och kalvstall. Från första kontakten till leverans och montage.

Nybyggnationen eller renoveringen av ladugården, ungdjursstallet eller kalvstallet kräver bra planering, noggranna ritningsunderlag samt en handfast samordning och styrning. Det är ett komplicerat och ansvarsfullt arbete att lotsa beställare, entreprenörer och leverantörer genom hela processen till bästa möjliga slutresultat. För att kunna genomföra byggnationen behöver hantverkaren ett bra ritningsunderlag. Separata ritningar visar exakt hur planlösningen, gjutningar, stolpplaceringar, inredningar, utgödslingar, foderhantering, m.m. ser ut och hur de samspelar med byggnadens olika utrymmen. Vi besöker dig gärna men du är lika välkommen till oss för att titta på sortiment och olika ritningsförslag på ladugårdar, ungdjurstall och kalvstall.

Projektering efter dina önskemål.
Ydre-Grinden hjälper dig att ta fram planlösningar efter dina önskemål och kan guida dig fram till en optimal planlösning efter dina förutsättningar. Vi har under många år arbetat som rådgivare och leverantör till gårdar i hela norden. Initiativförmåga och engagemang har fört företaget från att vara en lokal leverantör av inredningsdetaljer till att leverera helhetslösningar för både nöt- och hästägare.

Kontakta vår sälj- och projektledning.
Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vårt team med erfarna säljare och projektledare om du har frågor eller funderingar. Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

Vi levererar och utför allt från grundläggning, gjutning till komplett byggnation.


  
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.