KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Cutmix foderblandare

Cutmix är en stationär foderblandare som skär och blandar grovfoder (även rundbalar), kraftfoder och även biprodukter från livsmedelsindustrin, såväl fasta som flytande, baserat på kontinuerlig vägning. Den effektiva foderblandaren finns i två storlekar, 12 och 24 kbm.

Med en knivförsedd stående skruv i botten blir det en enkel match att mala ner och blanda foder. Tillsammans med manuellt inställningsbara knivar på sidorna blir det inga problem oavsett om det är plansiloensilage eller rundbalsensilage.

Datorn styr intaget av foder via foderskruvar och matarbord till foderblandaren om du inte väljer att fylla manuellt. Blandningen startar automatiskt och datorn plockar in de komponenter som ska ingå i den specifika blandningen. Vid manuell fyllning kan du komplettera med en stor display som visar hur mycket foder du fyllt på. Detta är möjligt tack vare att foderblandaren står uppställd på vågceller.

Foderblandaren levereras med ett underreda som gör det möjligt att mata ut via en hydrauliskt styrd lucka på sidan av blandaren till en fodertransportör som sedan för fodret vidare till en fodervagn eller bandfoderfördelare.

Fakta tabell

Volym 12 och 24 m³
Motoralternativ 22, 30 och 55 kw
Övrigt Frekvensomvandlare ingår
Mått 12 m³ single 390x252x312 cm LxBxH
Mått 12 m³ twin
(Dubbla skruvar)
555x222x270 cm LxBxH
Mått 24 m³ twin
(Dubbla skruvar)
645x252x325 cm LxBxH
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.