KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Fönster och dörrar

Såväl fönster som portar är ofta mer än bara en funktionsfråga. Ett fönster är givetvis till för att släppa in ljus och ibland luft, men lika ofta är fönstret ett viktigt inslag i byggnadens karaktär. Antingen för att bryta en stor fasad, vilket är vanligt på gavelspetsar, men också för att ta upp drag och likheter med omgivande arkitektur.

Portar används för att ge byggnaden dess slutgiltiga framtoning, men givitvis handlar det även mycket om funktion. En port ska tåla hårda påfrestningar av både väder och hantering och ska även ha en storlek som motsvarar användandet eller eventuella krav på minimistorlekar eller brandklassning. Till alla våra materialsatser har du möjlighet att påverka valet av portar. Vi har allt från enklare träportar till avancerade vikportsystem med motordrift och fjärrstyrning.

Gavelfönster

Fönster

Portar

Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.