KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Värmelampa Solamagic

Solarium till häst

För att öka din hästs välbefinnande och för att få ut mer av träningspasset kan man mjuka upp hästens muskler med vårt värmande solarium. Ett hästsolarium är inte ett vanligt solarium som vi människor använder utan sprider istället ett behagligt infrarött ljus(IR). Det infraröda ljuset tränger ner i muskulaturen och värmer inifrån vilket gör att hästens muskelmassa blir avslappnad och mjuk. Kontakta gärna oss för personlig rådgivning och för att beställa ett solarium till din häst!

Fördelar med solarium till din häst

Ett hästsolarium består av ett antal stora, röda lampor med infraröda strålar. Solariumets infraröda strålar ökar blodcirkulationen och hjälper musklerna att ta upp blodsocret snabbare. En stund under lampan efter ridpasset gör att din häst kommer att återhämta sig väsentligt snabbare efter ett hårt träningspass. Den är också mycket effektiv till torkning av hästen efter träningspasset eller om hästen blivit tvättad.

Vår effektiva värmelampa

Vi erbjuder Solamagic 2500 Premuim ARC som ökar din hästs välbefinnande och ger bättre utbyte av träningspasset. Placera solariet 1,5 – 1.8 m över hästens rygg för maximal effekt. Vårt högkvalitativa solarium värmer enbart upp de föremål den träffar vilket gör att onödig värme inte sprids. Ända upp till 97% av den tillsatta energin omvandlas till värme i komfortzonen. Du kan med enkelhet styra dimmerfunktionen med hjälp av en fjärrkontroll.

Beställ vårt solarium till din häst redan idag!

Ydre-Grinden erbjuder ett stort konkurrenskraftigt produktutbud vilket gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Med kvalité i fokus arbetar vi mot att förbättra vardagen för dig och dina djur. Söker du ett högkvalitativt solarium till din häst? Varmt välkommen att kontakta oss för personlig rådgivning och beställning.

Värmelampa/Solarium till häst från Solamagic

Nollställ
 
Värmelampa Horse 2500

Värmelampa Horse 2500

10.995,00 Kr (inkl. moms)

Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.