KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Kalvtaxi

Kalvtaxi

Vår Kalvtaxi gör det smidigt och enkelt att flytta kalvar från ett ställe till ett annat. Stora hjul gör den även lättkörd i lite svårare terräng som ex.vis hagen.

Hela kalvtaxin är höj och sänkbar vilket sker enkelt med handtaget där även spärren sitter lätt åtkomlig via ett rep nära handtaget. Stora, kraftiga hjul från Skeppshult gör den lättkörd. Öppningsbara dörrar i varje gavel. I dörren sitter två vertikala rör monterade. Dessa rör är ställbara för att möjliggöra för kalven att sticka ut huvudet. Mot tillägg kan även dessa rör bytas ut mot ett låsbart bås om man behöver låsa fast kalven vid eventuell behandling.

Botten i kalvtaxin består av durkplåt av aluminium. Väggar av spontat grått plastplank med krönlist. Utfyllnad i dörrar av 6mm grå plastplastskiva.

Fakta Kalvtaxi

  • Invändiga mått 100x38 cm
  • Invändig höjd 78 cm (sidor)
  • Utvändig bredd 85 cm
  • Vikt ca 70 kg
  • Total längd 175 cm (transportläge)

Köpinformation

Art. nr: 104100

Kontakta oss för mer info och beställning!

0381-502 50

Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.