KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Köpinformation

Leveransvillkor
Ydre-Grindens allmänna leveransvillkor 00-10-01. Leveranstid enligt överenskommelse, lagerprodukter inom ca 1 vecka övrigt ca 4 veckor. Beställningar gjorda i webshopen skickas till oss på valda produkter därefter erhålls en orderbekräftlese med leveranstid. Delleveranser kan förekomma, restorder levereras fraktfritt.

Fraktkostnader
Fraktkostnad och emballage tillkommer. Vid leveranser då maskin krävs för att lossa godset är det kunden som ombesörjer avlastning. Är detta omöjligt måste godset bokas in för transport av en speciell bil mot extra kostnad.

Transportskador
Skulle din leverans vara skadad anmäl direkt vid mottagandet genom att tillsammans med distributören notera på frakthandlingen och dokumentera gärna med foto.

Betalningsvillkor
Faktura 30 dagar mot kreditupplysning, alternativt förskottsbetalning. Vi förebehåller oss rätten att kräva erforderliga säkerheter för betalning, om vi finner att så erfordras. Om sådan säkerhet krävs kan leverans hållas inne till dess att säkerhets ställts. Finansering kan även ske genom Wasa Kredit.

Priser
Priser anges i SEK och inklusive moms, exkl frakt och emballage. Reservation för prisförändringar och skriv/tryckfel.

Produkter och Garanti
Vi reserverar oss för att produkternas utförande kan ändras.
Om inget annat anges gäller 1 års garanti. Hinder från Jump4Joy gäller 5 års garanti.

 

Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.