KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Krubbor och foderhantering

Foderkrubbor häst

För att säkerställa ett rent och lättstädat foderbord och dessutom få en önskad form på själva ätytan väljer många att använda krubbor. Ydre-Grinden erbjuder foderkrubbor anpassade för både hästar och nötkreatur och kan placeras både inomhus och utomhus. Om du tänker placera krubborna utomhus erbjuder vi modeller som är speciellt anpassade för att klara vårt nordiska klimat. Låt oss veta dina specifika behov!

 

Krubbor underlättar din tillvaro

Genom att använda fasta krubbor minskar du spillet av foder eftersom djuren inte trampar omkring i fodret. Dessutom sparar du både tid och pengar då du slipper att slänga överblivet foder som har kommit i kontakt med avföringen. Hos Ydre-Grinden finner du ett gediget sortiment av krubbor som kan användas både inomhus, i lösdriften och utomhus i hagen. De olika modellerna går att få i en mängd olika storlekar beroende på dina behov och önskemål.

 

Foderkrubbor av högsta kvalitet

Våra krubbmodeller är tillverkade av polyesterbetong eftersom det är högbeständig mot anfrätning och nötning. Syror från foder, rengöring och djuren själva nöter snabbt och därför tillverkar vi endast krubbor av högkvalitativa material för en ökad livslängd. Våra betongfoderkrubbor kan du få levererade med ingjutna hylsor för stolpar, vilket gör att du kan använda dem exempelvis när du har tillfälliga fållor utomhus. Under krubban finns urtag för pallgafflar som gör den mycket enkel att flytta vid behov.

 

Kontakta oss för beställning redan idag

Ydre-Grinden erbjuder ett stort konkurrenskraftigt produktutbud vilket gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Med kvalité i fokus arbetar vi mot att förbättra vardagen för dig och dina djur. Söker du en högkvalitativ krubba? Varmt välkommen att kontakta oss för konsultation eller beställning.

 

Nollställ
 
Plastkrubba

Plastkrubba

206,00 Kr (inkl. moms)

Foder/vattentunna

Foder/vattentunna

163,00 Kr (inkl. moms)

Fodertråg av gummi

Fodertråg av gummi

125,00 Kr (inkl. moms)

Fodertunna

Fodertunna

213,00 Kr (inkl. moms)

Saltstensbox

Saltstensbox 2kg

69,00 Kr (inkl. moms)

Saltstensbox

Saltstensbox 10kg

63,00 Kr (inkl. moms)

Foderstatsskylt

Foderstatsskylt

20,00 Kr (inkl. moms)

Krubba

Krubba

219,00 Kr (inkl. moms)

Höpåsehållare

Höpåsehållare

585,00 Kr (inkl. moms)

Fodervåg

Fodervåg 10kg

238,00 Kr (inkl. moms)

Fodervåg

Fodervåg digital 50kg

344,00 Kr (inkl. moms)

Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.