KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Plansilo

Att bygga med plansilo har många fördelar. Våra plansiloelement är av typen T-stöd vilket både förenklar och underlättar förarbetet samtidigt som elementen har hög betongkvalitet och dimensionering. Det gör att plansilon tål allt större belastning och säkerställer enorm stabilitet och hållbarhet.

 

Enkelheten i att förändra, utveckla och förbättra

Genom att välja plansilo från Ydre-grinden har du en lösning som medför enkelheten till utbyggnad åt alla håll då inga särskilda hörnblock används. Det gör också att plansilon är flexibel när det kommer till bredden på respektive plansilofack. Praktiskt och smidigt när snabba förändringar eller förbättringar behöver genomföras.

Låg totalkostnad

När plansiloelementen väl är på plats återstår endast armering, gjutning och fogning. Konstruktionen medför att du som kund kan hålla ner totalkostnaden genom att bidra med eget arbete.

Vårt sortiment av plansiloelement

Elementen i vårt plansilosortiment har höjden 3,0 meter och har en färdig invändig höjd efter gjutning på 2,85 meter. Varje block är 2,4 meter långt. En färdig plansilo klarar tuffa tag och tål tyngden av packmaskiner på upp till 20 ton. Våra element är med andra ord oerhört stabila och hållbara för att klara tunga belastningar.

 

Kontakta oss

Vill du veta mer om plansilo gällande priser, beställningar, leveranstider eller om du har andra funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Ydre-grinden. Vi vill alltid i allra största mån se till att allting blir rätt när du gör din beställning hos oss.

Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.