KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Projektering - efter dina önskemål

Ydre-Grinden har under många år arbetat som rådgivare och leverantör till gårdar i hela norden. Initiativförmåga och engagemang har fört företaget från att vara en lokal leverantör av inredningsdetaljer till att leverera helhetslösningar för både nöt- och hästägare.

Oavsett om du har planer på att bygga nytt, renovera, byta inredning eller fodersystem så är projekteringen hjärtat i all planering. Projekteringen är samlingbegreppet för hela den kedja som länkar samman alla bitar från idé till verklighet. Från första kontakten, besök på byggplatsen, skissande, ritningsförslag och samtal till prisförslag, uppköp, tillverkning, platssamordning, leverans och montage.

Såväl nybyggnation som omfattande renoveringar kräver en genomtänkt planering, noggranna ritningsunderlag samt en handfast samordning och styrning. Trots att Ydre-Grinden har många projektörer med lång erfarenhet så anser vi att det är ett komplicerat och ansvarsfullt arbete att lotsa beställare, entreprenörer och leverantörer genom hela processen till bästa möjliga slutresultat. Framför allt ritningarna spelar en stor roll.

Vi på Ydre-Grinden är välkända bland både leverantörer, kunder och hantverkare för våra ritningsunderlag. Separata ritningar visar exakt hur gjutningar, stolpplaceringar, inredningar, utgödslingar, foderhantering och övriga detaljer samspelar med byggnadens olika utrymmen.

Vi besöker dig gärna för att titta på dina förutsättningar på plats, men du är lika välkommen att besök oss för att titta på sortiment och olika ritningsförslag.

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.