KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Stallinredning och hästboxar

hästboxar

Vi vet hur vardagen i ett stall fungerar - både hästboxar och inredning utsätts stundtals för ganska tuff behandling. Därför har vi sett till att varje hästbox har detaljer och tillbehör som uppfyller våra hårt ställda krav på kvalité och funktion. Ydre-Grinden erbjuder ett stort konkurrenskraftigt produktutbud vilket gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Vi har stor erfarenhet och kunskap om hästboxar och kan därför ge dig många och värdefulla tips om mått och material. 

BRETT UTBUD AV HÄSTBOXAR

Välj mellan den flexibla och prisvärda Ydre-boxen eller designboxarna Ydre Magnifik och Ydre Safir. Ydre-boxens inbyggda justerbarhet gör den till en hästbox som är flexibel och enkel att montera. När du ska välja hästbox är det viktigt att välja färger och material som passar ditt stall och tillgodoser dina behov. Vi erbjuder hästboxar i granplank, ekplank eller plastplank som finns att beställa i olika kulörer. Dessutom kan du välja mellan ett brett utbud av fronter, boxdörrar och mellanväggar till din hästbox. Det gör att du kan skapa en helt unik och personlig hästbox till ditt befintliga eller nya stall.

HÄSTBOX EFTER PERSONLIGT MÅTT

Boxfronterna säljs med eller utan galler, liggande galler och kan beställas efter personliga mått. Våra hästboxar Ydre-boxen och Ydre Magnifik kan förses med skjutdörr eller slagdörr men Ydre Safir kan endast förses med slagdörr. Var och en med sina fördelar. Personliga val som kryssplank, dekorationsspår och pulverlackering finns också som tillval. Kontakta oss redan i planeringsstadiet så kan vi hjälpa dig att skapa optimala hästboxar för dig och dina hästar.

KONTAKTA OSS FÖR BESTÄLLNING AV STALLINREDNING

Ydre Grinden säljer högkvalitativa och robusta hästboxar till billigt pris. Med kvalité i fokus arbetar vi mot att förbättra vardagen för dig och dina hästar. Spana gärna in vårt sortiment nedan och kontakta oss om du har några frågor om mått och material eller om du önskar en offert på en hästbox. Det är mycket att tänka på när du ska välja hästbox - kontakta oss så ser vi till att det blir rätt redan från början.


  
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.