KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Utebox och lösdrift till häst

Behöver du några extra hästboxar eller kanske helt nya? För att utöka stallplatser på ett enklare och billigare sätt än att bygga ett traditionellt stall är uteboxar och lösdrift att föredra. Ydre Grinden erbjuder robusta och stilrena uteboxar till förmånliga priser. Vi har stor erfarenhet och kunskap om våra produkter och kan därför ge dig många och värdefulla tips. Låt oss hjälpa dig att utöka dina stallplatser genom en lösdrift eller uteboxar till dina hästar.

Fördelar med att bygga uteboxar eller lösdrift

Att låta din häst stå på utebox är fördelaktigt på många vis. Hästarna håller sig mer friska vilket är en anledning till varför allt fler väljer att investera i uteboxar. Dålig stallmiljö med otillräcklig ventilation, damm och fukt kan orsaka svåra luftvägsproblem och hosta som kan bli besvärligt att komma till rätta med. Därför är utebox en kostnadseffektiv lösning där din häst får tillgång till ren och frisk luft dygnet runt.

Smidigt att utöka stallplatserna

Våra uteboxar finns i olika utförande såsom enkelrad, enkelrad med förlängt tak eller i dubbelrad. Modellerna kan antingen placeras som fristående eller vänd mot en befintlig byggnad. Uteboxstallet uppfyller jordbruksverkets krav på ventilation. Luftintaget sker utmed långsidorna täckta med vindnät för att undvika drag, och kanske det bästa av allt; den ventilerade ljusnocken på utebox i dubbelrad, som fyller hela stallet med ljus. 

Från planering till montering

Ydre-Grinden erbjuder ett stort konkurrenskraftigt produktutbud vilket gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Vi hjälper dig med en skräddarsydd helhetslösning så att du kan känna dig trygg med uteboxen till din häst. Tveka inte att kontakta oss om du har några som helst funderingar om våra uteboxar till häst.

Kontakta oss för en offert på utebox till din häst

Ydre Grinden erbjuder högkvalitativa uteboxar till förmånliga priser. Med kvalité i fokus arbetar vi mot att förbättra klimatet för djuren och människorna som dagligen vistas i en stallmiljö. Spana in vårt sortiment nedan och kontakta gärna oss om du har några frågor om våra uteboxar eller om du önskar en offert.


  
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.