KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Ventilation

För att få bästa möjliga produktion, oavsett om det gäller mjölk eller tillväxt, är rätt stallklimat en viktig del i receptet. Vi har ventilationer för både oisolerade och isolerade byggnader, likaså för självdrag eller fläktkontrollerade stallar.

I vårt produktsortiment finns allt från små fläktar som tar hand om gaserna i kulverten till stora breda nockventilationer som används vid självdragsventilation. Oavsett om du planerar att bygga nytt stall eller renovera ditt gamla så har vi en ventilationslösning som passar dina behov.

För de tekniskt avancerade kraven finns även smarta styrenheter som hjälper dig att få full kontroll över ventilationens alla funktioner.

Det är mycket att tänka på - kontakta oss, så ser vi till att det blir rätt redan från början. Ett bra inomhusklimat i stallet är viktigt!


  
Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.