KUNDTJÄNST: 0381-502 50  |  JOURTELEFON: 0705-43 94 99

Vinskydd till häst - Regler och ritning

Bilden: Stuteri Kry:s fjordhingstar busar i och runt vindskyddet på 61 kvm.

Söker du ett företag som erbjuder högkvalitativa vindskydd till häst? Ydre-Grindens vindskydd är uppbyggt med enkla system av högsta kvalitet. Vi är ett modernt och medvetet företag med försäljning och varor över hela norden. Lösdrift är kostnadseffektivt för dig som ägare samtidigt som hästarna får större frihet att kunna röra på sig. Låt oss hjälpa dig med råd om regler, ritning och förslag på ett högkvalitativt vindskydd till häst.

Fördelar med vindskydd till häst

Att låta hästarna stå på lösdrift är fördelaktigt på många vis. Lösdriftsformen gör att hästarna kan röra sig fritt vilket är nära hästens naturliga liv och beteende. Dessutom håller hästarna sig mer friska vilket är ett annat skäl till varför många investerar i ett vindskydd. Dålig stallmiljö med otillräcklig ventilation, damm och fukt kan orsaka svåra luftvägsproblem och hosta som kan bli besvärligt att komma till rätta med. Därför är vindskydd en kostnadseffektiv lösning där hästarna kan röra sig fritt ute i den friska luften.

Regler och ritning för vindskydd till häst

För att få bygga en lösdrift finns det vissa regler om ritning och ligghall som måste uppfyllas. Ett vindskydd ska vara tillräckligt stor för hästarna som ska utnyttja det. Det ska finnas en stor öppning så att ingen häst kan komma till skada eller känna sig trängd. Våra vindskydd är godkända och utrustade med tilluftsventilation, allt enligt jordbruksverkets föreskrifter. Vi erbjuder vindskydd i två olika djup, 3,1 meter eller 5 meter.

Montage och service

Vi garanterar att det går både fortare och enklare om arbetet utförs av någon som har gjort det många gånger förut. Vi hjälper dig att montera ditt vindskydd så att du kan fokusera på att ta hand om din häst. Behöver du hjälp med monteringen? Våra erfarna montörer ser till att snabbt få ditt vindskydd på plats, samtidigt som du får tid över till din häst.

Kontakta oss för offert och rådgivning

Ydre-Grindens vindskydd till häst är uppbyggt med enkla system som håller hög kvalité, vi ger även råd om regler och förslag på en ritning till dina hästar. Vi har stor erfarenhet och kunskap om våra produkter och kan därför ge dig många och värdefulla tips. Välkommen att kontakta Ydre-Grinden för kostnadsfri rådgivning och offert på vindskydd till häst.

Nollställ
 
Vindskydd

Vindskydd 19 kvm

36.415,00 Kr (inkl. moms)

Vindskydd

Vindskydd 28 kvm

53.725,00 Kr (inkl. moms)

Vindskydd

Vindskydd 37 kvm

69.605,00 Kr (inkl. moms)

Vindskydd

Vindskydd 47 kvm

81.230,00 Kr (inkl. moms)

Vindskydd

Vindskydd 30 kvm

48.980,00 Kr (inkl. moms)

Vindskydd

Vindskydd 46 kvm

69.205,00 Kr (inkl. moms)

Vindskydd

Vindskydd 61 kvm

87.775,00 Kr (inkl. moms)

Vindskydd

Vindskydd 76 kvm

101.785,00 Kr (inkl. moms)

Säljsupport, hästsortiment

Kontakta vår säljsupport

- Vårt säljteam svarar på frågor och hjälper dig att beställa rätt.

Vi är måna om att det ska bli rätt när du beställer från oss på Ydre-Grinden. Därför är du mer än välkommen att kontakta vår säljsupport om du har frågor eller funderingar.  Vi har stor erfarenhet och kunskap om alla våra produkter och vi kan därför ge dig många och värdefulla tips!

0381-502 50

Till våra säljare

Nyhetsbrev

Prenummerera på vårt nyhetsbrev och få intressanta nyheter direkt i din inkorg.