• Ikon kossa
  • Ikon häst

Din häst förtjänar det bästa.

Läs mer om vår egentillverkade box Ydre Safir

Boxen för dig som söker det lilla extra.

Läs mer om vår egentillverkade box Ydre Magnifik

Ett stall att längta hem till

Ett stall att längta hem till!

Utvalda produkter


Familjens dröm blev sann

Familjens dröm om ett nytt stall blev sann – så gick hela stallbygget till När familjen Mentzer Nyman i Stråvalla söder om Göteborg växte ur både boende och stall valde man att satsa på nybyggnation. ”Vi sökte en helhetslösning…


Välkommen till en helt ny sajt

Nu kan vi äntligen presentera en uppdaterad sajt med flera nya förbättringar. Vad sägs om betallösning direkt i shoppen, förbättrat utbud av dokument för nedladdning, uppsnyggad layout och framför allt ett riktat innehåll för dig som har fokus på vårt hästsortiment. Så ta en stund och surfa runt på vår nya sajt!Välkommen!

Läs mer Välkommen till en helt ny sajt

Hästfesten i Göteborg

Nu är hästfesten över för denna gång. Vi har haft fantastiska dagar i Göteborg och vill tacka alla som besökte vår monter och förgyllde dagarna. Över 70.000 besökare kom till Eurohorse. Hoppas vi ses igen nästa år:-)

Läs mer Hästfesten i Göteborg


Svensktillverkad stallinredning

Alla våra boxar tillverkas i våra egna lokaler i Rydsnäs

Vi tillverkar alla våra boxar från grunden i våra egna lokaler i Rydsnäs som ligger i södra Östergötland. Här har vi haft tillverkning av stallinredning sedan 1944.

Med egen produktion kan vi vara flexibla och anpassningsbara för att hitta en lösning för just ditt stall. Våra tre grundmodeller av boxar, Ydreboxen, Magnifik och Safir går att kombinera ihop på flera olika sätt för att skapa en personlig box som passar hos dig. Med en ställbarhet på 95 mm som är unikt på marknaden är vi övertygade om att det kommer passa även om det blivit lite knas vid uppmätningen.

Med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för djurhållning kan vi stötta dig under resan till ett nytt stall med råd och tips och vill du ha hjälp med monteringen så fixar vi det med. Det viktiga för oss är att det blir bra.

Ett stall att längta hem till

Kvalitetshinder av plast

Säkerhet, styrka och kvalitet. Hinder från välkända Jump4joy i England.

Jump4joy har ett komplett produktsortiment av hinder. Bland annat finns träningshinder, grindar, murar och vattenmattor i många olika utföranden. Även till fälttävlan finns det flera olika hindermodeller. Säkerhet, styrka och kvalité är ett kännetecken för produkterna. Bland annat är säkerhetsbomhållarna prövade och godkända av FEI. På alla produkter lämnar vi hela fem års garanti.

För den som önskar finns möjligheten att få sitt eget gårds-, företags- eller klubbnamn tryckt på ett hinder. För komplett utbud – beställ vår hinderkatalog.

Erbjudanden du inte vill missa, direkt i din inkorg