ETT STALL ATT

Längta hem till

Vi har tillverkat stallinredning i Rydsnäs i södra Östergötland sedan 1944

LÄS MER

Boka kostnadsfritt besök

Vi kommer gärna hem till dig för att hjälpa till att mäta och diskutera lösningar.
Vill du boka ett kostnadsfritt besök?


Våra boxserier

Ydre Safir

Din häst förtjänar det bästa. Därför har vi tagit fram Ydre Safir, en box som är lite utöver det vanliga och finns som hög och låg modell. 

Ydre Magnifik

Det självklara valet för dig som söker hög kvalitet och inbyggd justerbarhet men här har vi fokuserat mer på design och materialval.

Ydreboxen

Vår mest sålda box med oändligt många kombinationer gör att den passar in i alla typer av stall.

Ydre Basic

Här har vi skalat bort valmöjligheterna och presenterar en enkel box som bara finns med två mått, 3 meter och 3,5 meter.


DRÖMMER DU OM ETT NYTT STALL? VI HJÄLPER DIG!

Från idé till färdigt stall

Drömmer du om ett nytt stall? Känslan av att man knappt hinner dricka morgonkaffet innan man längtar till stallet. Vi hjälper dig att gå från dröm till verklighet — till ett stall att längta hem till.

Ydre-Grinden har under många år arbetat som rådgivare och leverantör över hela Sverige. Initiativförmåga och engagemang har fört oss från att vara en tillverkare av inredning till att idag vara en helhetsleverantör. Vi levererar och utför allt från projektering till komplett byggnation.

Hos oss får du marknadens bästa ritningar för ett problemfritt bygge, vi ser till att alla mått stämmer och du slipper kostsamma misstag i byggprocessen. Med andra ord, vi vet vad som funkar för det svenska hästlivet.


Inspirerande

Kundreportage

Se alla

AKTUELLT I VÅR WEBBUTIK

Utvalda produkter

Hos Ydre-Grinden hittar du ett stort sortiment av kvalitétsprodukter till ditt stall.

KUNDINSPIRATION

Besök Ydre-Grinden på Instagram

Nyhetsbrev

Det senaste från Ydre-Grinden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter och aktuella erbjudanden. Brevet kommer ut en gång i månaden och vi fyller inte din inkorg med skräp. Vi lovar!

Svensktillverkad stallinredning

Alla våra boxar tillverkas i våra egna lokaler i Rydsnäs

Vi tillverkar alla våra boxar från grunden i våra egna lokaler i Rydsnäs som ligger i södra Östergötland. Här har vi haft tillverkning av stallinredning sedan 1944.

Med egen produktion kan vi vara flexibla och anpassningsbara för att hitta en lösning för just ditt stall. Våra tre modeller av boxar, Ydreboxen, Magnifik och Safir går att kombinera ihop på flera olika sätt för att skapa en personlig box som passar hos dig. Med en ställbarhet på 95 mm som är unikt på marknaden är vi övertygade om att det kommer passa även om det blivit lite knas vid uppmätningen.

Med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för djurhållning kan vi stötta dig under resan till ett nytt stall med råd och tips och vill du ha hjälp med monteringen så fixar vi det med. Det viktiga för oss är att det blir bra.

Ett stall att längta hem till

Kvalitetshinder av plast

Säkerhet, styrka och kvalitet. Hinder från välkända Jump4joy i England.

Jump4joy har ett komplett produktsortiment av hinder. Bland annat finns träningshinder, grindar, murar och vattenmattor i många olika utföranden. Även till fälttävlan finns det flera olika hindermodeller. Säkerhet, styrka och kvalité är ett kännetecken för produkterna. Bland annat är säkerhetsbomhållarna prövade och godkända av FEI. På alla produkter lämnar vi hela fem års garanti.

För den som önskar finns möjligheten att få sitt eget gårds-, företags- eller klubbnamn tryckt på ett hinder. För komplett utbud – beställ vår hinderkatalog.