Om Ydre-Grinden

Sedan mitten av 1940-talet då företaget grundades har Ydre-Grinden försett det svenska lantbruket med egentillverkade produkter. Det som började i liten skala på familjenivå med att sko hästar har idag växt till ett företag med försäljning och leverans av produkter över hela norden. Med andra ord ett företag med gamla anor och mångårig erfarenhet. Med yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna.

Ydre-Grindens huvudkontor, vår tillverkning och våra lager ligger i södra Östergötland nära gränsen till Småland. En placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbyggd och vi har därigenom blivit väl medvetna om de krav som ställs för att effektivt möta våra kunders behov.

Vi är sedan 2003 en del i koncernen Pellon Group. En koncern med ett stort och konkurrenskraftig produktutbud vilket gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Koncernen består av:
Pellon Group Oy, Ydre-Grinden AB, Pellon GmbH, Pellon Sp.zo.o, Datatech Oy och Tekno-Säästö Oy.

Vi är idag ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen
Ydre-Grinden har tillverkning av stallinredning och utgödslingar i egna lokaler vilket ger oss stora möjligheter att styra produktionsflödet samt göra löpande kvalitétskontroller. Utöver detta har vi ett komplett sortiment av produkter för hinder, ventilation, stalltillbehör och byggnation.

Produkområde Häst
Produktområde häst omfattar stallinredning/boxar, uteboxar/lösdrift, staket, hopphinder, stallbyggnader, stalltillbehör samt service och montage.


Inspirerande

Kundreportage

Se alla
KUNDINSPIRATION

Besök Ydre-Grinden på Instagram

NYHETSBREV

Det senaste från Ydre-Grinden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter och aktuella erbjudanden. Brevet kommer ut en gång i månaden och vi fyller inte din inkorg med skräp. Vi lovar!