Vi söker lantbruksintresserad säljare

Publicerad

Är du en lantbruksintresserad säljare

I den här rekryteringen samarbetar vid med addPeople.

Läs och ansök här: https://addpeople.nu/ledigajobb/lantbruksintresserad-saljare/

VILKA ÄR VI?

Ydre-Grinden har försett de svenska lantbrukarna med egentillverkade produkter sedan starten på 1940-talet. Det som började i liten skala på familjenivå har idag växt till ett modernt företag med försäljning och leverans av produkter över hela Norden. Vi är sedan 2003 en del i koncernen Pellon Group – en koncern med ett stort och konkurrenskraftigt produktutbud, vilket gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen.

VAD ERBJUDER VI?

Vill du tillhöra ett företag med mångårig erfarenhet inom byggnation, montage och underhåll för lantbrukare, som har yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna? Fortsätt läs!

Vårt huvudkontor, tillverkning och lager ligger i södra Östergötland, nära gränsen till Småland. En placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd och vi har därigenom blivit väl medvetna om de krav som ställs för att effektivt möta våra kunders behov. Som säljare hos oss får du jobba självständigt ute hos våra kunder. Du säljer stallinredning, lösningar för gödsel och foderhantering, stalltillbehör och hela byggnationer. Du kommer att tillhöra det segment som vi kallar ”nöt”.

I rollen har du internt stöd när det gäller offertkalkylering, ritning och projektering. I ditt team finns det idag en säljchef, tre säljare och åtta personer som arbetar med säljstöd. Tillsammans levererar vi det lilla extra!

DETTA KAN DU

Du behöver inte vara en erfaren säljare men du måste ha ett genuint kontaktnät och drivas av att leverera och presentera en lösning och dra affären i mål. Det viktigaste för oss är att du har en lantbruksbakgrund i form av en utbildning, alternativt att du är uppvuxen med lantbruket tillsammans med en bra känsla för branschen.

DETTA ÄR DU

Branscherfarenhet är av yttersta vikt, men det är en stor fördel om du vill vara en del av ett team, är driven, gillar att skapa relationer och att arbeta självständigt!

BRA INFO ATT VETA

  • Placering någonstans i Kronoberg/Kalmar län där du har hemmakontor.
  • Du rapporterar till VD.
  • Heltid, tillsvidareanställning.
  • Ditt distrikt ligger huvudsakligen i Kronoberg/Kalmar.
  • Sista dag att visa ditt intresse är den 22 april, urval sker löpande.

NYHETER

Fler nyheter från Ydre-Grinden


Inspirerande

Kundreportage

Se alla
@YDREGRINDEN_NOT

Besök Ydre-Grinden på Instagram

Det senaste från Ydre-Grinden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter och aktuella erbjudanden.