Vi söker säljstöd/projektledare

Publicerad

VAD ERBJUDER VI?

Vill du tillhöra ett företag med mångårig erfarenhet inom byggnation, montage och underhåll för lantbrukare, och som har yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna?

Som säljstöd/projektledare Nöt hos oss får du jobba självständigt med att driva våra projekt med inomgårdsutrustning hela vägen från start till slut. Du arbetar med offertkalkylering, ritningar, orderhantering och projektledning. Dina kontakter blir både interna och externa med våra kunder. I ditt team finns det idag fler personer som arbetar med säljstöd, säljchef och säljare. Tillsammans levererar vi det lilla extra! Vill du vara med?

DETTA KAN DU.

Du har en gedigen kunskap om lantbruk i form av en utbildning, eller genom arbetsbakgrund, alternativt att du är uppvuxen med lantbruket tillsammans med en bra känsla för branschen.

Du har tidigare erfarenhet av en roll med kundnära arbetsuppgifter och är van vid att under eget ansvar driva projekten framåt. Du är en viktig del i företaget där ditt driv och engagemang kommer att leda till att vi levererar på den nivå vi vill.

DETTA ÄR DU. 

Branscherfarenhet är viktigt för oss och vi ser gärna att du har utbildning inom lantbruk eller liknande. Din personlighet gör att du lyckas i den här rollen, vi ser att du är engagerad, drivande, serviceinriktad, social, strukturerad och du tycker verkligen om att vara en del av att vi kommer att lyckas med att driva projekten framåt och i mål.

BRA ATT VETA. 

  • Placering Rydsnäs, med viss flexibilitet för rätt person.
  • Heltid, tillsvidareanställning.
  • Sista ansökningsdagen är den 6 oktober, urval sker löpande.

I denna processen samarbetar vi med AddPeople.

Läs mer och ansök på: https://addpeople.nu/ledigajobb/saljstod-projektledare/


NYHETER

Fler nyheter från Ydre-Grinden


Inspirerande

Kundreportage

Se alla
@YDREGRINDEN_NOT

Besök Ydre-Grinden på Instagram

Det senaste från Ydre-Grinden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter och aktuella erbjudanden.