Äntligen har vi fått träffa er på mässa igen!

Publicerad

Efter två år av anpassningar kunde Borgeby Fältdagar äntligen arrangeras i full skala igen. 29–30 juni samlades 19 100 besökare på fältet utanför Lund. Årets tema var vall och grovfoder, vilket avspeglades både på demoodlingar och i seminarium.

Förutom många besökare så bjöd dagarna på strålande solsken. I vår monter kunde besökarna njuta av en stunds vila i skuggan, kallt vatten eller en kopp kaffe. Och bläddra i vår nya katalog, som kom färsk från tryckeriet lagom till mässan.

Vi visade upp ett urval av produkter från vårt sortiment i montern. Besökare kunde kika på kalvboxar, inredning, mattor, utgödsling, bandfodersystem och Urbans produkter för kalvutfodring. I en del av montern visade Hencol upp sitt vågsystem på vår behandlingsbox.

Vi hade även mässerbjudande på koryktborstar, mjölktransportörer och behandlingsboxar. Mest populär var koryktborsten, som många besökare provade att klia sig mot. Hela vårt lager, inklusive demoexemplaret, sålde slut under mässan.

På plats kunde man även spana in och klämma på några av våra produktnyheter. En golvmonterad kalvbox med utdragbara mellanväggar, den uppdaterade versionen på kalvbox samt fingergrinden.  

Stort tack till all som besökte vår monter under mässan. Det har varit så trevligt att träffa och prata med er, både nya och välbekanta ansikten!

Nästa mässa vi närvarar på är Mittia 19–20 augusti. Hoppas vi ses då!


NYHETER

Fler nyheter från Ydre-Grinden


Inspirerande

Kundreportage

Se alla
@YDREGRINDEN_NOT

Besök Ydre-Grinden på Instagram

Nyhetsbrev

Det senaste från Ydre-Grinden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter och aktuella erbjudanden. Brevet kommer ut en gång i månaden och vi fyller inte din inkorg med skräp. Vi lovar!