• Ikon kossa
  • Ikon häst

Om Ydre-Grinden

Made in Rydsnäs – sedan 1944

Vi tillverkar robusta produkter som tål hårda tag. Decennier av erfarenhet har lärt oss vad som fungerar i praktiken – år efter år, med hög tillförlitlighet.

Med egen konstruktion, produktion och projektering under samma tak så har vi unika möjligheter att leverera kundanpassade lösningar.

Inom affärsområde Nöt levererar vi kompletta lösningar för mjölkko- och nötkött-stall. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför utrustning och kompletta system inom stallinredning, utgödsling, fodersystem, ventilation samt tillbehör som mattor och vattensystem med mera.

Vi tillhandahåller montage, service och eftermarknad genom våra erfarna regionala servicepartners.

Våra erfarna medarbetare ger råd om effektiva stall-layouter och vi är välkända för våra detaljerade ritningsunderlag och projekthandlingar. 

Vi levererar allt från byggsatser till kompletta byggentreprenader för ny- och ombyggnationer av stallbyggnader, med tillhörande utrustning. 

Ydre-Grinden grundades 1944 och sedan dess har vi funnits i Rydsnäs i södra Östergötland i Ydre kommun, nära gränsen till Småland. En placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd med närhet till lantbrukare och deras behov. Vi är sedan 2003 en del i koncernen Pellon Group: www.pellon.com

Kontakta oss - vi hjälper er att hitta lösningen som passar just er verksamhet!

0381-502 50   info@ydre-grinden.se

Erbjudanden du inte vill missa, direkt i din inkorg