Familjen Forsgård och livet på landet

Publicerad

Familjen Forsgård strax utanför Habo driver både skogsbruk, bygghandel och åkeri. Planerna på att fräscha upp stallet hade funnits ett tag och allt började som en enkel skiss på ett papper. Mari som tycker att lokalproducerat är viktigt tog kontakt med Ydre-Grinden och fick prata med Jakob Winblad.

Jakob hjälpte till med tips och råd och lämnade sedan en offert på boxinredningen Ydre Safir som familjen hade fastnat för. Allt började i november 2019 med planering och renovering av stalldelen och nu i maj 2020 är stallet färdigt för inflyttningsfest får Annis båda hästar Ninja 21 år och Sappe 10 år.

Ydre Safir med granplank som familjen laserat

Mycket arbete har de gjort själva med både renoveringen och monteringen av boxarna som fått ske på kvällar och helger men de har även haft hjälp av den lokala snickaren med att fräscha upp stalldelen.

Både Anni som sköter stallet och hästarna och Mari som ägnar den mesta tiden åt bygghandeln är väldigt nöjda med resultatet och säger ”vi hade inte gjort något annorlunda, vi är supernöjda” Mari tillägger och säger ”Det bästa jag gjort för Anni och för att lyfta livet på landet”

Välkommen in!

KUNDINSPIRATION

Besök Ydre-Grinden på Instagram

NYHETSBREV

Det senaste från Ydre-Grinden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter och aktuella erbjudanden. Brevet kommer ut en gång i månaden och vi fyller inte din inkorg med skräp. Vi lovar!