Svensktillverkad

Kalvinredning

En bra start på livet.

Läs mer
Nyhet

Foderputtare

Smarta, driftsäkra & effektiva.

Läs mer
NYHET

Gödselrobotar

Smarta, effektiva & driftsäkra.

Läs mer

Effektiva fodersystem

Lösningar efter dina förutsättningar.

Läs mer

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Från idé till färdigt stall

Ydre-Grinden är ett ledande företag inom kundanpassad inomgårdsutrustning för svenska lantbruk. I egna lokaler tillverkar vi stallinredning och utgödsling för nötkreatur och hästar. Med egen konstruktion, produktion och projektering under samma tak så har vi unika möjligheter att leverera kundanpassade lösningar.

Vi värnar om det svenska lantbruket, därför är våra produkter helt anpassade för svenska behov och regler. Vi har ett brett sortiment av kompletta system för utfodring, utgödsling och ventilation.

Utöver vårt egentillverkade sortiment så representerar vi ledande leverantörer som Pellon, Peecon, Urban, Mafa, JOZ och Kraiburg. Allt för att kunna erbjuda kompletta lösningar som passar ditt stall.

Våra erfarna medarbetare ger råd om effektiva stall-layouter och lösningar för ditt stall. Vi är välkända för våra detaljerade ritningsunderlag och projekthandlingar som underlättar byggandet. Vi levererar allt från byggsatser till kompletta byggentreprenader för ny- och ombyggnationer. Med våra erfarna regionala servicepartners tillhandahåller vi montage, service och eftermarknad. Vi hjälper dig hela vägen!

Gruppbild - Ydregrinden sälj

Kontakta oss på 0381-502 50, info@ydre-grinden.se eller via kontaktformuläret.

*” anger obligatoriska fält

Samtycke*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Inspirerande

Kundreportage

Se alla
@YDREGRINDEN_NOT

Besök Ydre-Grinden på Instagram

Nyhetsbrev

Det senaste från Ydre-Grinden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av nyheter och aktuella erbjudanden. Brevet kommer ut en gång i månaden och vi fyller inte din inkorg med skräp. Vi lovar!