Hästintresserad säljare

Publicerad

Tjänsten är nu tillsatt men vi kommer snart ut med ytterligare en tjänst så håll ögonen öppna

Ydre-Grinden grundades 1944 och sedan dess har vi funnits i Rydsnäs i södra Östergötland i Ydre kommun, nära gränsen till Småland. Med andra ord en placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd. Vi är sedan 2003 en del i den finska koncernen Pellon Group. 

Här i Rydsnäs, i våra egna lokaler, tillverkar vi alla våra hästboxar från grunden. Med egen produktion kan vi vara flexibla och anpassningsbara för att hitta lösningar till kundens önskemål. Med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för djurhållning kan vi stötta våra kunder under resan till ett nytt stall, med råd och tips och vill de ha hjälp med monteringen så fixar vi det med. Det viktiga för oss är att det blir bra och att kunden är nöjd.

Affärsområdet Häst utvecklar, tillverkar och marknadsför hästboxar, uteboxar och stalltillbehör. Vi har även ett stort sortiment av hopphinder från Engelska Jump4joy och så levererar vi också kompletta stallbyggnader. Allt tillsammans gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Nu söker vi en hästintresserad säljare – är det du?

VAD ERBJUDER VI? 

Det här är en riktigt spännande tjänst som säljare i ett företag med lång erfarenhet, brett sortiment, yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna. Ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning. Vi skapar ”ett stall att längta hem till”.

Som säljare hos oss får du jobba självständigt med försäljning från kontoret varvat med att vara ute hos våra kunder och på event, mässor och andra nätverkande forum. Du säljer lösningar för hästgården från hela Ydre-Grindens hästsortiment. I din roll har du internt stöd när det gäller offertkalkylering och ritning, och i ditt team finns det idag en affärsområdeschef, säljare och personer som arbetar med säljstöd. Tillsammans är vi ett starkt team som levererar det lilla extra! 

DETTA KAN DU.

Du har erfarenhet av försäljning och har en stor drivkraft i att skapa relationer och göra affärer samt att hjälpa kunder till bra lösningar. Du gillar att göra ”bra affärer”. Du har en gedigen hästbakgrund i form av utbildning, eller så är du uppvuxen med hästar och har en bra känsla för branschen.


NYHETER

Fler nyheter från Ydre-Grinden


Inspirerande

Kundreportage

Se alla
KUNDINSPIRATION

Besök Ydre-Grinden på Instagram