• Ikon kossa
  • Ikon häst

Hästintresserad säljare

Publicerad 29 oktober 2021

Vi söker en hästintresserad säljare

Ydre-Grinden grundades 1944 och sedan dess har vi funnits i Rydsnäs i södra Östergötland i Ydre kommun, nära gränsen till Småland. Med andra ord en placering i hjärtat av en mycket aktiv landsbygd. Vi är sedan 2003 en del i den finska koncernen Pellon Group. 

Här i Rydsnäs, i våra egna lokaler, tillverkar vi alla våra hästboxar från grunden. Med egen produktion kan vi vara flexibla och anpassningsbara för att hitta lösningar till kundens önskemål. Med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för djurhållning kan vi stötta våra kunder under resan till ett nytt stall, med råd och tips och vill de ha hjälp med monteringen så fixar vi det med. Det viktiga för oss är att det blir bra och att kunden är nöjd.

Affärsområdet Häst utvecklar, tillverkar och marknadsför hästboxar, uteboxar och stalltillbehör. Vi har även ett stort sortiment av hopphinder från Engelska Jump4joy och så levererar vi också kompletta stallbyggnader. Allt tillsammans gör oss till ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Nu söker vi en hästintresserad säljare – är det du?

VAD ERBJUDER VI? 

Det här är en riktigt spännande tjänst som säljare i ett företag med lång erfarenhet, brett sortiment, yrkesstolthet och hjärta för såväl de tekniska detaljerna som djuren och människorna. Ett företag med korta beslutsvägar och familjär stämning. Vi skapar ”ett stall att längta hem till”.

Som säljare hos oss får du jobba självständigt med försäljning från kontoret varvat med att vara ute hos våra kunder och på event, mässor och andra nätverkande forum. Du säljer lösningar för hästgården från hela Ydre-Grindens hästsortiment. I din roll har du internt stöd när det gäller offertkalkylering och ritning, och i ditt team finns det idag en affärsområdeschef, säljare och personer som arbetar med säljstöd. Tillsammans är vi ett starkt team som levererar det lilla extra! 

DETTA KAN DU.

Du har erfarenhet av försäljning och har en stor drivkraft i att skapa relationer och göra affärer samt att hjälpa kunder till bra lösningar. Du gillar att göra ”bra affärer”. Du har en gedigen hästbakgrund i form av utbildning, eller så är du uppvuxen med hästar och har en bra känsla för branschen.

DETTA ÄR DU.

Vi söker dig som är van att ta egna initiativ för att skapa affärsmöjligheter genom ditt proaktiva och nyfikna sätt. Du är en lagspelare och delar med dig av både din erfarenhet och dina tankar. Problemlösning och utveckling gillar du. Då du i tjänsten dagligen kommer att arbeta mot såväl interna funktioner samt mot våra kunder är det viktigt att du har lätt för att samarbeta.

BRA ATT VETA.

  • Placering hos Ydre-Grinden, med viss flexibilitet.
  • Resor i tjänsten förekommer.
  • Heltid, tillsvidareanställning
  • Du rapporterar till affärsområdeschef.
  • Visa ditt intresse senast den 20 november, urval sker dock löpande.
  • Vid frågor besvaras dessa av Cecilia Björkegren, 0707-90 64 45.

https://addpeople.nu/ledigajobb/hastintresserad-saljare/

Mer aktuellt

Erbjudanden du inte vill missa, direkt i din inkorg